marți, 29 octombrie 2013

MissTV şi o Voce a României la spectacolul pentru Nicu Pavil

Drama pe care o traversează Nicu Pavil, tânărul de 20 de ani depistat cu o tumoră între nervul auditiv si cel al creierului mic, a impresionat şi fetele de la MissTV. Aflând de spectacolul caritabil organizat pe 1 noiembrie pentru acesta, tinerele s-au gândit să dea o mână de ajutor.

miss tv nicu pavil

Astfel, ele au hotărât să se implice în „Happy Halloween”, care va avea loc vineri de la 17:00 în Centrul Vechi şi să se îmbrace în... prinţese. Nu vor veni însă singure, ci, dată fiind tema show-ului, vor avea la braţi... monştri.

Lor li se vor alătura şi doi interpreţi de la Cheia Sol şi nu oricare: Costinel Bălan, concurent sezonul precedent la Vocea României şi Miruna Buză, câştigătoarea trofeului Festivalului Internaţional Verdinote Italia, care a avut loc week-end – ul trecut. 

„Aşteptăm toţi botoşănenii, persoane publice sau oameni obişnuiţi, să ni se alăture în organizarea acestei seri. Botoşănenii au dovedit în atâtea rânduri că sunt oameni cu suflet mare şi sunt convins că o vor arăta şi de data aceasta”,
 a spus Andreea Buiuc, coordonatorul acestui spectacol. 

Nicu Pavil, aflat în aceste zile în Germania, are nevoie cât mai urgent de o intervenţie medicală în străinătate. Costurile acesteia, 30.000 de euro, trec însă cu multe peste posibilităţile sale financiare şi de aceea are nevoie de ajutor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu