vineri, 13 decembrie 2013

,,Uniţi, salvăm o viaţă”, petrecere caritabilă în Dublin Pub




Asocia
ţia Studenţilor şi Absolvenţilor de Asistenţă Socială din Iaşi (ASALT) organizează marţi, 17 decembrie 2013 în Dublin Pub Iaşi, o petrecere caritabilă „Uniţi, salvăm o viaţă” pentru a-l ajuta pe Nicu Pavil, un tânăr de 20 de ani din Botoşani care a fost diagnosticat cu neurinom acustico-vestibular stâng, o tumoare situată între centrul auzului şi creierul mic, care-i va afecta definitiv capacitatea de a percepe sunetele lumii.
Nicu Pavil are nevoie de 50 000 de Euro pentru a putea face operaţia în Hanovra, Germania, sumă ce familia sa nu şi-o poate permite şi care oricum are o mulţime de cheltuieli şi de datorii acumulate pentru terapia micuţei Bianca, sora lui Nicu în vârstă de 8 ani care urmează un centru educaţional special pentru nevăzători, fiind diagnosticată cu dezlipire de retină. Durerea botoşăneanului Vasile Nicolae Pavil este cu atât mai mare cu cât dragostea lui dintotdeauna a fost şi este muzica. Pentru muzică s-a pregătit, absolvind, chiar în această vară, cursurile Liceului de Artă „Ştefan Luchian” din Botoşani.
Petrecerea caritabilă din 17 decembrie va avea două momente de teatru:Trupa de improvizatie ,,Idiot” şi trupa de teatru ,,Arlechinoşi doi folkişti,Ciprian CodruţşȘtefana Ganea.  Biletele vor fi puse în vânzare cu un preţminim de 5 lei iar banii obţinuţi atât din vânzarea biletelor, cât şi din sponsorizări şi/ sau donaţii vor fi folosiţi pentru operaţia lui Nicu Pavil.
 
Pentru mai multe detalii despre Nicu Pavil: 


sursa: Ziarul de Iasi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu